Üzleti folyamatmenedzsment

Tartsa kézben folyamatait!

Egy vállalkozás működhet sikeresen anélkül, hogy valamilyen folyamatmenedzsment megoldást alkalmazna, használhat e-maileket, Excel táblázatokat vagy egyéb más, egyszerű eszközöket. Ezek biztosan működnek is, de vajon elég hatékonyak-e?

Ez már egyáltalán nem biztos. A folyamatmenedzsment megoldások segítséget nyújtanak az ismétlődő feladatok automatizálásához, az üzleti folyamatok munkamódszereinek modellezéséhez, a felelősök, határidők és figyelmeztetések meghatározásához. Folyamatmenedzsment megoldás alkalmazásával a folyamatok optimalizálhatóak, mindenki mindig tudni fogja, mit és mikorra várnak el tőle, a kapcsolódó adatok és információk pedig egy helyen, egyértelműen dokumentálva és központosítva elérhetőek, ezzel is csökkentve a hibák lehetőségét.

A FlexiTon által fejlesztett CellTracker olyan rugalmas megoldást kínál, amely az igényekhez igazodva konfigurálható, támogatja ügyfeleink üzleti folyamatainak legteljesebb leképezését, segítséget nyújt az adatok kezeléséhez és tárolásához, beleértve dokumentumokat, rajzokat, képeket vagy térképeket.

Az Ön problémáját oldjuk meg,
nem azt amit mi gondolunk

Az Ön cégének folyamatai,
nem a mieink

Kézben tarthatja,
hogy ki láthatja vagy változtathatja az adatokat

Biztonságos hozzáférés
a kollégák, ügyfelek és alvállalkozók számára

Ha van az Ön vállalatánál olyan folyamat, ahol problémát jelent, hogy
a dolgok nem megfelelő ütemben haladnak, a költségek emelkednek, az információk megbízhatatlanok vagy rendszeresek a határidő csúszások,
lépjen kapcsolatba velünk és oldjuk meg a problémákat együtt!

Célunk egy olyan folyamatkezelő eszköz kialakítása volt, ahol minimálisra csökkenthetőek a limitációk, a lehető legnagyobb szabadságfok biztosítható ahhoz, hogy szinte bármilyen folyamat vagy feladat modellezhető legyen a rendszerrel: ne a folyamatnak kelljen igazodnia a szoftverhez, hanem a szoftvert lehessen testre-szabni a folyamathoz.

Ügyfeleink számára rendelkezésére áll a CellTracker Fejlesztői Csomagja is, amit úgy alakítottuk ki, hogy a telepítés után akár az ügyfél maga is finomhangolhassa meglévő rendszerét a változásokhoz igazodva, kezelhesse az adatbázis struktúrát, fejleszthesse és karbantarthassa a folyamatokat és a jelentéseket. A Fejlesztői Csomaggal könnyen létrehozhatók más, a meglévő adatokon alapuló folyamatok az életciklus további lépéseinek automatizálására (pl. a roll-out folyamat befejezése után az adatbázisra lehet építeni eszköz- és raktárkészlet menedzsment folyamatokat).

PONTOSAN  AZ  ÖN  IGÉNYEINEK  MEGFELELŐEN

A CellTracker rendszer bevezetése tanácsadói szolgáltatás keretében történik. Ez biztosítja, hogy a rendszer kompromisszumok nélkül pontosan azt tegye, amit Ön akar.

A konzultációs szolgáltatások magukban foglalják

   • Ügyfeleinkkel közös folyamatelemzés és tervezés
   • Adatszótár konfigurálás
   • A folyamatok konfigurálása
   • Űrlapok, térképek, jelentések személyre szabása
   • A meglévő adatok importálása
   • Kezdeti segítségnyújtás
   • Rendszerintegráció
   • Képzés

 

 

A L K A L M A Z Á S I      P É L D Á K

 

 

Z

Projektmenedzsment:

Projektek tervezése, indítása, végrehajtása, ellenőrzése és lezárása az összes mérföldkő betartásával a teljes életciklus során. Minden lépés a felhasználó által konfigurálható és tetszőlegesen módosítható a változó igényekhez igazodva.

 

d

Hibajegy- és feladat menedzsment:

Kövesse nyomon az ügyfelekkel vagy akár a hálózatával kapcsolatos problémákat, az éppen folyó javítási, karbantartási munkákat. A szervezeti modellnek megfelelően a hibajegyek irányíthatók, rangsorolhatók és munkatársakhoz rendelhetők. A rendszer képes felügyeleti rendszerektől automatikusan átvenni az információt, vagy az ügyfélszolgálat által kitöltött hibabejelentéseket kezelni.

Szolár menedzsment:

Pályázattól az üzemeltetésig

Egyre nagyobb szerepe van a megújuló energiáknak, ezen belül is a támogatott napenergia termelésnek. A napelem szektor résztvevőinek egyszerre kell számos piaci és szabályozói követelménynek megfelelni, kiszolgálni az ügyfeleiket és hosszú távú stabilitást biztosítani a saját vállalatuknak.

Ebben segíthetünk Önöknek a CellTracker megoldásunkkal!

Roll-out menedzsment:

Egy dinamikusan fejlődő iparágban nagy a nyomás, hogy minden projekt végrehajtása gyorsan és határidőre történjen. A CellTracker teljes körű megoldást kínál, mely lefed minden lépést a tervezéstől a beszerzési tevékenységen át a telepítésig, beleértve a szokásos pénzügyi, nyilvántartási, projektmenedzsment stb. folyamatokat.

Work-flow menedzsment:

Határozza meg és hangolja össze munkafolyamatait! Az Ön igényeinek megfelelően optimalizált munkafolyamat kezelő megoldás lehetőséget biztosít arra, hogy gyorsan és fájdalommentesen vezesse azt be a szervezeten belül és rövid idő alatt jelentős eredményeket érhessen el az érintett részlegek hatékonyságában.

T.I.E.D. Adatgyűjtés:

A FlexiTon Kft. önkormányzatoknál és a városi turisztikai irodáknál (TDM) bevált szolgáltatása a T.I.E.D. online adatgyűjtő és elemző megoldáscsomagja (Turisztikai Információgyűjtés, Elemzés és Döntéselőkészítés).

 

 

 

 

 

2014-ben ünnepelte a ctNova és a FlexiTon nyolcéves együttműködését és jelentette be a CellTracker Center of Excellence (CCE) létrehozását budapesti székhellyel. Azóta minden új CellTracker projektet a CCE kezel. A ctNova továbbra is technikai szakértelmet és másodlagos támogatást nyújt a központnak, valamint új funkciókat fejleszt a FlexiTon együttműködésével. A CCE a CellTracker projektek kulcsrakész megvalósítását és a rendszertámogatási feladatokat végzi.

2018. október 1-től a CCE teljesen átveszi a CellTracker támogatását, a licenszek és az új megrendelések kezelését. Minden új CellTracker projektet ettől a dátumtól a CCE kezel, beleértve a meglévő ügyfelek támogatását is.

Kérdéseiket, vagy támogatással kapcsolatos igényeiket a következő email címre küldjék: Support.cce@flexiton.hu