FlexiTonEnglish version

FIGYELEM! Irodánk új helyre költözött!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk székhelye költözés miatt megváltozik és a FlexiTon Kft új irodában folytatja tevékenységét.


2018. július 1-től új címünk:
H-1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Egyéb elérhetőségeink változatlanok.


A FlexiTon Kft. stabil és megbízható partnere a távközlési hálózatok üzemeltetőinek a hálózatkezelő rendszerük, illetve kíváló minőségű adataik létrehozásában.

A telekommunikációs világ rendkívül összetetté vált, valamint a technológiai fejlődés igen felgyorsult. A távközlési hálózatok és a kapcsolódó technológiák, hardverek és szoftverek összességének működtetése, karbantartása és kezelése igen bonyolult lett.

Cégünk termékcsaládját, a görög mitológiai alakról, Minosz király lányáról, Ariadne-ről nevezte el, aki egy orsó fonalat adott Theseusznak, így segítvén őt, hogy legyőzze a labirintusban Minotauruszt.

A FlexiTon célja, hogy az ARIADNE termékcsaládon alapuló megoldásokkal és a kapcsolódó adatfeldolgozási szolgáltatásokkal segítséget nyújtson a távközlési hálózatok üzemeltetőinek abban, hogy megtalálják a kivezető utat a távközlés labirintusában és le tudják győzni saját Minotauruszukat, nevezetesen a magas költségeket, az alacsony hatékonyságot, a rossz minőségű szolgáltatásokat, a túlméretezett szervezeteket, stb.

A FlexiTon küldetése, hogy kulcsrakész moduláris megoldás nyújtásával lehetővé tegye a távközlési hálózat minden elemének kezelését egy nagy hatékonyságú grafikus felhasználói felület segítségével és ezáltal jelentősen növelje a távközlési hálózat üzemeltetők munkájának hatékonyságát, valamint gyors és mérhető beruházás-megtérülést (ROI) eredményezzen.MEMORITER - Temető nyilvántartó rendszer

A törvényi előírásoknak megfelelő, webes alapú nyilvántartó rendszer
temető üzemeltetők részére és lakossági tájékoztatásra

Memoriter tájékoztató

 


 

A FlexiTon e-közmű szolgáltatásiról
bővebben tájékozódhat a következő honlapon:

http://ekozmu.flexiton.hu/

 


 

FlexMAP - Önkormányzati Publikáció - Regionális ASP

Térképi alapú webes publikáció önkormányzatok részére

Kérje 30 perces FlexMAP bemutatónkat!

 Tekintse meg egyik élő referenciánkat! 

 


Website Monitoring