FlexiTonEnglish version

Előnyők

Az ARIADNE a felhasználóknak nyújtott számtalan előnye közül a legfontosabb az, hogy gyors befektetés megtérülést biztosít a hálózat üzemeltetője számára lehetővé téve a felhasználó számára a hálózat minden egyes fizikai és logikai elemének egységes, hatékony kezelését egy egyszerű kezelői felületen keresztűl.

Az ARIADNE rendszer bevezetése automatikusan szabványosítja a nyilvántartott adatokat és ezek minőségét, felgyorsítja és kényszerpályára helyezi a nyilvántartáshoz kapcsolódó munkafolyamatokat.
 
A rendszer használatából fakadó néhány egyéb előny:

 • Integrált megoldás
  Az ARIADNE bevezetése után a távközlési vállalat összes érdekelt szervezete a hálózat üzemeltetők, a vevőszolgalat, marketing és kereskedelem, pénzügyi szervek ugyanabból az az információ forrásból dolgoznak. A módosított adatok azonnal mindenki számára hozzáférhetőek.
 • Erőforrás gazdálkodás javítása
  Egy távközlési cég legnagyobb vagyona és árbevétel "generátora" maga a hálózat. Az ARIADNE rendszerben megtalálható pontos, könnyen hozzáférhető információ a rendelkezésre álló kapacitásokról, szűk keresztmetszetekről, redundanciákról, valamint ezek elhelyezkedése a tényleges, valamint potenciális előfizetőktől létfontosságú lehet a vállalat életében.
 • Kézben tartott minőségi paraméterek
  A fejlett, és részletes hálózat leíró adatmodell, és a pontos adatok lehetővé teszik a hálózat előfizetői által igényelt SLA szintek tartását az esetleges problémák okainak gyors egyszerűbb feltárását, valamint a szükséges beavatkozás hatékony megszervezését, végrehajtását.
 • Fejlett grafikus felhasználói interész
  Az ARIADNE rendszer egyik fő jellegzetessége, hogy az adatbázisban tárolt hálózat leíró adatokat a mérnöki munkában megszokott, jól átlátható, gyorsan értelmezhető rajzok, sémák formájában jeleníti meg számoszlopok táblázatok helyett. Ez a rendszer használatának gyors elsajátítását segíti és nagyban csökkenti a munka közbeni emberi hibák lehetőségét. Az ARIADNE rendszer természetszerüleg a hálózati elemek földrajzi elhelyezkedését is képes térképen megjeleníteni.
 • Adat revizió
  Az ARIADNE rendszer telepítése során az adatbázis létrehozásakor elkerülhetetlenül sor kerül a különböző forrásokból származó, sokféle formában rendelkezésre álló hálózatot leíró adatok sokoldalú ellenőrzésére, egységesítésére, mivel a rendszerbe csak koherens információ kerülhet be. Az adat revizió, és migráció minden esetben közös tevékenység a távközlési társaság és FlexiTon szakembereinek közös munkája.
 • Függőség csökkentése
  Egy vállalat életében nagy kockázatot jelent, ha stratégiai információk egyes emberek kezében koncentrálódnak. Az ARIADNE rendszer alkalmazásával az alkalmazottak nem az információ birtoklásával, hanem annak minnél jobb felhasználásával tünhetnek ki, ezzel a vállalat számára a függőség kockázata nagymértékben csökken.

 


  KÉRÉSÉRE ARIADNE ON-LINE DEMO LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK!

Kérjük forduljon hozzánk bizalommal!