FlexiTonEnglish version

FlexiTon – CtNova együttműködés

 

 

A FlexiTon Kft és a brit ctNova Ltd (www.ctnova.com) együttműködésének lényege a piaci pozíciók erősítése, egymás termékeinek piacra vitele és promóciója.

 

A CellTracker termék kezelése a 2014. október 30.-án született együttműködési megállapodás alapján, 8 évig tartó lazább partneri kapcsolat után került át a FlexiTon kft-hez. A CellTracker Center of Excellence (CCE) megnevezésű tudásközpont Budapesten, a FlexiTon kft székhelyén jött létre. 

 

 Az új CellTracker projekteket a CCE fogja kezelni a ctNova háttértámogatásával.

 A termék hosszú időn keresztül kiválóan bizonyított távközlési beruházások folyamat irányító eszközeként. A FlexiTon kft terve az, hogy egyéb ágazatok számára is elérhetővé tegye a rendszert, a beruházásaik hatékonyságának növelése érdekében.

 A projekteket gyorsuló verseny körülményei között, erősödő időprés alatt, egyre szigorúbb költségkeretek mellett kell megvalósítani. A CellTracker termék segítségével erősíteni lehet a projekt felügyeletét azáltal, hogy

  • Rugalmasan leképezhetők a felhasználó üzleti folyamatai és a vezetői irányítás eszközei;
  • Beépített vezetői támogatási funkciók valósíthatók meg;
  • Pontos és naprakész információk nyerhetők a projekt állapotairól. Gyors és rugalmas riport rendszer áll rendelkezésre a projektek előrehaladásának folyamatos felügyeletére;
  • Hatékony integrációs lehetőségek vannak a felhasználók más IT rendszerei felé
  • A konfigurálási feladatok házon belül is megoldhatók, erre szolgál a „Development Suit” modul.

 A távközlési területen a CellTracker és az ARIADNE termékek kiváló együttest képeznek a hálózatok létesítése, valamint a hálózat nyilvántartás, kapacitásmenedzsment és átviteltechnikai tervezés támogatásának területén. A partnerkapcsolat mindkét cég jelentős tapasztalatára épül. A két termékcsalád jól egészíti ki egymást és lehetővé teszi azt, hogy ügyfeleinknek komplex megoldást kínáljunk. Mindkét termék remek a maga kategóriájában, de együttesen a nyilvánvaló választást jelentik hálózatok gyors kiépítéséhez és hatékony üzemeltetéséhez.