FlexiTonEnglish version

KMOP-2007-114 pályázat

KMOP-2007-114 pályázat

A projekt neve: "Az ARIADNE szoftver továbbfejlesztése a GSM hálózatok optimalizálását támogató beruházás-tervező modul kifejlesztésével"

A projekt tárgya a FlexiTon Kft. által fejlesztett ARIADNE rendszer jelentős mértékű továbbfejlesztése. A  már meglévő ARIADNE  funkciókat kiegészítettük a mobil hálózatok forgalmi adatgyűjtését,  a forgalmak előrejelzését,  megjelenítését bizosító modullal. Ennek segítségével a hálózati elemek kihasználtsága elemezhető, a hálózati bővítések hatékonyan tervezhetőek. A projekt a mobil kommunikációs szakma élvonalába tartozó területen, a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, továbbfejlesztve és alkalmazva valósul meg.

Kedvezményezett: FlexiTon Kft, H-1117 Budapest, Prielle K u. 4

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő Szervezet: MAG ZRT 
Budapest 1139 Váci út 83., Center Point 2. irodaház Tel: (+36 1) 465-8468

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg a KMOP-1.1.4-07/1-2008-0012 számú szerződés keretében. 

A GVOP-2005-3.3.1 kutatás-fejlesztési pályázaton "Felszínborítottsági Térkép Készítési Technológia Multispektrális Űrfelvételek Alapján" címen nyertünk támogatást. A projekt keretében a mobil hálózatfejlesztés térképészeti támogatásának teljes megújítását valósítottuk meg, melynek két fő eleme a Digitális domborzati modell (DTM) és a terület-fedettségi térkép automatikus generálása.
A projekt cégünk számára szakmai és üzleti szempontból is jelentős, a nagy volumenű fejlesztés már eddig is jelentős gazdasági eredményeket hozott.

HEFOP-2005-3.4.1 pályázat
A FlexiTon kft. magas hozzáadott értékű szoftver termékeket és kapcsolódó szolgáltatásokat állít elő hazai és export piacokra egyaránt. Folyamatos szakmai és nyelvi képzés elengedhetetlen a sikeres üzletmenet szempontjából. A támogatás a 2007 elején indult teljes képzési programunkat érinti.A képzések kiterjednek a korszerű távközlési hálózatok tervezéséhez és méretezéséhez kapcsolódó ismeretekre, a szoftverfejlesztés hatékonyságát és minőségét javító módszertani és technológiai tudás megszerzésére, valamint a szoftverdokumentálás és a vállalati adminisztráció minőségét javító ismeretekre is. Az 5 szinten zajló angol nyelvi képzéssel együtt  cégünk 59 dolgozója vesz részt a programban.