FlexiTonEnglish version

Mobile World Congress 2010

Örömmel vesszük, ha meglátogat minket a 2C06 számú standon.

A mobil iparág legjelentősebb eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában állít ki ismét a FlexiTon. A világ legnagyobbjai mellett a magyar standon közösen jelenik meg a négy magyar cég: FlexiTon, Allround, ITware és a BHE Bonn Hungary. 

Több éves hagyomány, hogy a mobil távközlés legnagyobb horderejű rendezvényén közös standon állít ki négy olyan informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozás, amely mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

A nemzetközi eseménynek ismét Barcelona ad otthont, február 15 és 18 között, közel 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek.

www.mobileworldcongress.com

A FlexiTon Kft. az ezévi kiállításon a cég az ARIADNE termékcsalád azon elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben segítik a szolgáltatókat. A megváltozott felhasználói szokások és az új szolgáltatások bevezetése miatt keletkezett kapacitás problémák megoldására, illetve a hálózat bővítések optimális tervezésére kínál a FlexiTon megoldásokat. További fontos, új felhasználási terület a "Rightsourcing" támogatása, ahol a hálózat üzemeltetését kiadó és az üzemeltetést végző cég számára is biztosítjuk a megbízható, hatékony működés alapját.

Kérjük jelölje meg, hogy a 4 nap közül mely időpont lenne alkalmas Önnek!